Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
144 Posty

(wpak4)
Stały Bywalec
Imperator1988 napisał:
Oslo daleko jakby tak w Skien cos sie dzialo to by trunku napewno nie zabraklo
Wlasnie jade do Porsgrunn kupic i od razu opic auto ze znajomymi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
@wpak4: A nie najpierw poszalec nowym autem a potem pic ? Ja jak sobie w Essen kupilem "zabawke" na urlopy w Polsce to najpierw sobie po autobahnie w szkopenlandii i autostradzie w Polsce pojezdzilem ponad 1000 km zanim do imprezowania w Polsce dotarlem
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
Ja sie pisze na jakies spotkanie pod tygrysem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
388 Postów
hei!sandokan
(hei!sandokan)
Stały Bywalec
Dolaczam boj ,ktos jeszcze? zabiore ciepla wodeczke z przemytu..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
388 Postów
hei!sandokan
(hei!sandokan)
Stały Bywalec
zapomnialem.Przyjade passatem ,moge kogos podrzucic.bede jechal z okern.pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
144 Posty

(wpak4)
Stały Bywalec
No to nie zabawka, zwykla b5 130KM. Bede niebawem jechal do PL przez Danie i Niemcy wiec potestuje, a tym czasem w podrozy NBS z %%% w torbie

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
@wpak4: No to wesola podroz NSB. To w niedziele bedziesz ten pojazd kupowal? Pewnie nie z Grenlandsområdet jestes skoro jechac musisz pociagiem po auto, a i niezapomnij degustacji odpowiednio wczesnie zakonczyc coby nowym samochodem potem dojechac do domu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Helol Kot
(HelolKot)
Wiking
Super pomysł czy coś z tego wyszło ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
144 Posty

(wpak4)
Stały Bywalec
Imperator1988 napisał:
@wpak4: To w niedziele bedziesz ten pojazd kupowal?
Ja go tydzien temu wyrwalem, kumpel pojechal srawdzil i kupil. Jade odebrac. A co do picia to w torbie byla flacha dla niego. Ale owszem namowil mnie na drinka
tak to nie pije- kierowca zawodowy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
wpak4 napisał:
No to nie zabawka, zwykla b5 130KM. Bede niebawem jechal do PL przez Danie i Niemcy wiec potestuje, a tym czasem w podrozy NBS z %%% w torbie

o kurfa, paseratti i jony Walker do tego to pasują jedynie :gumiaki, widły i słomkowy kapelutek dla starszej generacji lub szelest ortalionu z trzema paskami i kołczanem prawilności dla młodego pokolenia.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok